Als werkgever opzoek naar een toffe samenwerking?

Onze dienstverlening

Door onze jarenlange ervaring, weet B&R Flexwerk als geen ander hoe belangrijk het is om de juiste persoon op de juiste plaats te hebben, zodat er een evenwichtige relatie ontstaat tussen werkgever en werknemer. Om dit tot stand te kunnen brengen streven wij naar een intensieve en duurzame samenwerking met u als opdrachtgever. Dit betekent dat wij graag met u meedenken om zo in te kunnen spelen op uw wensen op het gebied van personele bezetting.

B&R Flexwerk heeft hierbij een adviserende en begeleidende rol. Door u te ontzorgen in het wervingsproces en u de administratieve verwerking uit handen te nemen, kunt u zich volledig richten op uw core-business. Naast uitzenden kunt u ook bij ons terecht voor diensten als payroll en werving en selectie. Door middel van onze frisse blik, jarenlange ervaring en volledig geautomatiseerde backoffice beschikt B&R Flexwerk over de juiste tools om u te ontzorgen en bij te staan.

Een greep uit wat wij doen

Uitzenden

Wij hebben een adviserende en begeleidende rol tijdens de bemiddeling. Door u te ontzorgen in het wervingsproces en de administratie uit handen te nemen, kunt u zich volledig richten op uw core-business. Naast uitzenden kunt u ook bij ons terecht voor diensten als payroll en werving en selectie.

Werving & Selectie

Wij stellen personeel ter beschikking om op flexibele basis voor opdrachtgevers aan de slag te gaan. Zowel het aantal uren per week als de duur van de werkzaamheden zijn flexibel.

Payrolling

Door u aangeleverde medewerkers worden tegen een gereduceerd tarief bij ons op de payroll gezet. Op deze wijze kunt u op een flexibele manier uw personeel inzetten terwijl wij de verantwoordelijkheid dragen voor de werkgevers risico’s.

Detacheren

Tegen een éénmalig tarief zoeken de best passende kandidaat voor uw organisatie. De kandidaat kan dan rechtstreeks bij uw organisatie aan de slag. Wij nemen bij deze vorm van dienstverlening u het gehele wervingsproces uit handen.

Ben je opzoek naar een vacature of wil je een vacature bij ons uitzetten? Dan kan je ons bereiken per mail, telefoon of door het contactformulier hiernaast in te vullen.

Heb je een vraag?

B&R Flexwerk

Wij zijn gevestigd in Harlingen, van waaruit wij het gehele Noorden van het land bedienen met ons netwerk.
Bedrijfsgegevens

KVK: 59213647
IBAN: NL23RABO0137343493
BIC:
RABONL2U
BTW Nr: 853370849B01

Copyright © 2021 B&R Flexwerk